Hvem er vi?

Backe Rogaland AS er en lokal totalentreprenør som er kjent for å levere svært god kvalitet til konkurransedyktige priser.  Vi er en dyktig gjeng av motiverte medarbeidere som bygger store og små prosjekter i totalentreprise.  Vi har egen betongavdeling med lærlinger og tariffavtale. Som en del av Backe har vi adgang til avanserte styresystemer og rutiner som underbygger og forsterker driften vår, slik at våre kunder er sikret topp kvalitet i alle ledd.  Siden oppstarten av selskapet i 2008 har heller ingen av våre ansatte hatt fravær som følge av skader.

- Dette handler ikke om flaks, men er et resultat av selskapets målrettede arbeid med holdninger og gode systemer som underbygger driften fra A-Å.

Våre kunder forteller oss at vi er proaktive, konstruktive og lager gode rammer for prosjektgjennomføringen.

Les mer om Backe Rogaland på vår hjemmeside

Byggeplassen

Adkomsten til byggeplassen er fra øst. Det er en personadkomst og en port for kjøretøy. All adkomst til byggeplassen skal registreres. Figuren til venstre viser riggplanen for byggeplassen. 

Besøkende bes henvende seg i anleggskontoret i andreetasje på brakkeriggen. Brakkeriggen ligger nord for byggeplassen, i umiddelbar tilknytning til parkeringsområdet.